Inspired By Magentazine Gazet

De pareltjes die wie u niet willen ontnemen

Magentashop.nl

www.magentashop.nl is voor particulieren en bedrijven. Mooie accessoires, trendy meubels, sieraden, relatiegeschenken en give aways bedrukt of onbedrukt. De shop is alleen gevuld met kwaliteitsproducten. Met zorg zijn topmerken geselecteerd. Op zoek naar een cadeau / product / relatiegeschenk of vragen? Van pennen tot powerbanks en heel veel meer… Bijna al deze aangeboden producten kunnen worden bedrukt. Bel 046 – 400 7580 ons team staat voor u klaar!

Magenta-art.nl

Verschillende technieken en wetenschap worden gecombineerd in kleine en metershoge doeken. In een oogopslag gevangen in futuristische verwevenheid. Impressionistisch en abstract vertellen de werken bezielende verhalen. Een reflectie op het dagelijkse leven… Doordacht, uniek en soms absurd maakt het een gegeven dat ieder werk uniek is in zijn eigen creatie. Ook maatwerk en in opdracht, complete wall wrapping en digitale bewerking voor kunstdruk op acrylglas. Wij realiseren wensen, wij creëren art. Welkom.

Nieuwe website Leergeld Westelijke Mijnstreek

Stichting Leergeld Westelijke Mijnstreek heeft een nieuwe, eigen website. Gecreëerd en gesponsord door Reclamebureau Magenta. Gé Beurskens: “Ons kwam ter ore dat Stichting Leergeld eigenlijk een eigen website nodig had, waardoor de medewerkers echt ondersteund zouden worden. Zodoende hebben wij een site ontwikkeld waarbij onder meer het formulier zodanig kan worden ingevuld, dat dit de medewerkers ontzettend veel tijd bespaart. Milou Beurskens (HBO student Communicatie en Multimedia design) heeft de illustraties vervaardigd. Deze goede doelen stichting is voor veel mensen van groot belang.”

Bestuur: “Steeds meer kinderen tot 18 jaar in Nederland en dus ook in de Westelijke Mijnstreek kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Deze kinderen staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld Westelijke Mijnstreek wil deze kinderen mee laten doen!
Leergeld biedt ieder kind de kans om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. 

Stichting Leergeld Westelijke Mijnstreek stelt zich tot doel om kinderen op educatief, sociaal recreatief, cultureel en sportief gebied niet aan de zijlaan te laten staan omdat hun ouders voornoemde activiteiten niet kunnen betalen. De stichting helpt deze kinderen in samenwerking met de gemeenten uit de Westelijke Mijnstreek nadat een normatieve inkomstentoets heeft plaatsgevonden en betaalt dan deze activiteiten voor hen. Er gaat dus geen geld naar kinderen of ouders. Het gaat hierbij om kinderen van 4 tot 18 jaar. De stichting werkt ook nauw samen met het Jeugd Sportfonds en Jeugd Cultuurfonds en is aangesloten bij de overkoepelende organisatie Vereniging van Stichtingen Leergeld in Nederland. 
Wij zijn erg verheugd met de samenwerking en met de mooie nieuwe website. Van tekstproductie tot grafisch ontwerp: Reclamebureau Magenta heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn er ontzettend blij mee. Neem ook eens een kijkje en wilt u ons ook ondersteunen, laat ons dit aub weten.”

Wij danken Reclamebureau Magenta voor de realisatie van deze website. Zij hebben het platform immers mogelijk gemaakt.

Alle kinderen mogen meedoen! Want nu meedoen is straks meetellen.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Altijd leuke en interessante tips.