Wien en Woosj in dé Wijn- en delicatessenwinkel in Geleen

Wij presenteren u telkens de wijn van de maand, door Maurice Wielders van Wien en Woosj uit Geleen.

Welkom bij Wien en Woosj in dé Wijn- en delicatessenwinkel in Geleen

Als wijnkenner sta ik mijn klanten al meer dan 20 jaar bij met het maken van een keuze van de perfecte wijn. Met ons brede assortiment kwaliteitswijnen en delicatessen weten wij als geen ander de smaakpapillen te verwonderen. Wij bieden een gastvrije wijnwinkel met mooie wijnen en smakelijke delicatessen. Natuurproducten met een eigen karakter, ambachtelijk gemaakt door mensen met passie, verstand van zaken en respect voor onze leefomgeving.

Graag vertel ik u waar de producten vandaan komen, hoe ze smaken en hoe u ze kunt combineren. Zoekt u wijnen voor een uitgebreid diner of een sfeervolle avond met familie of vrienden? Wellicht bent u op zoek naar een mooie Italiaanse rosé of rode wijn voor bij de BBQ, een lekkere borrel of een stevig diner. Bent u op zoek naar een passend cadeau voor een vriend of goede relatie? Of wilt u gewoon genieten van een goed glas wijn met een bijpassend stukje kaas of worst? Bij Wien en Woosj in Oud-Geleen vindt u het allemaal. Graag ga ik met u op zoek naar de perfecte combinatie van wijn en spijs, die past bij uw smaak en bij uw budget. Tot ziens bij Wien en Woosj.

Maurice Wielders

Speciaal voor u geselecteerd

Cantina Sampietrana ‘Centoare’ Negroamaro / 2020
Bijzonder elegante en verfijnde Negroamaro uit de Zuidelijke regio van Italië. Herkenbare rijpe en fruitige stijl.

Land: Italië
Streek: Puglia
Domein: Cantina Sampietrana
Type wijn: Rood
Alcohol: 13,0%

Cantina Sampietrana is gelegen in het historische centrum van San Pietro Vernotico, een klein stadje in Puglia, gelegen tussen Brindisi en Lecce. Het betreft een coöperatie van verschillende lokale wijnboeren, die opgericht is vlak na de tweede wereldoorlog, toen de overheid zich actief bemoeide met de herverdeling van landbouwgrond, van groot grondbezitters naar kleine boeren en nieuw opgerichte coöperaties. De coöperatie is in 1952 opgericht en heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in het cultiveren van de wijnstok die de authentieke druiven Negroamaro, Primitivo en Malvasia produceert. De leden van de coöperatie hebben gezamenlijk 190 hectare met wijnranken. Wij zijn voornamelijk fan van de Negroamaro, vol van smaak en een rijke elegantie. Een herkenbare, fruitige stijl zorgt voor een mooie nadronk.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere heerlijke wijnen en meer…

Wij hebben zeer veel keus in kwaliteit, streken en grootte van flessen. Loop maar eens binnen en laat u overtuigen van al het lekkers.

Wit, rood, prosecco en champagne is er ook volop te verkrijgen. Heerlijk met een stukje worst of kaas.
Ik adviseer u graag…

Bella Italia in Oud-Geleen

Contactgegevens

Marcellienstraat 21a
6166CP Geleen
06 – 525 71 866
info@wienenwoosj.nl
www.wienenwoosj.nl

0
Uitgaven per jaar
0
Aantal kranten
0
Jaren actief
0
Tevreden klanten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Altijd leuke en interessante tips.