Pitboel Theater – Jazz in Sittard – Adell Trio

Laden Evenementen

Jazz in Sittard

Jazz in Sittard – Adell Trio

Jazz in Sittard maandag 10 oktober 2022. Jazz in Sittard is een terugkerend event op elke tweede maandag van de maand om 20.00 in het Pitboel Theater. Op 10 oktober wordt de tweede in reeks van negen concerten gedaan van seizoen 2022-2023.

Wat staat er te gebeuren? Uw gastheer Bart Oostindie ontvangt elke maand verschillende (jazz)musici om samen de diepte mee in te duiken. Geïmproviseerde muziek passeert in allerlei hoedanigheden, vormen en smaken.

Adell Trio
Het Adell Trio is vernoemd naar de gebroeders Adell die uit een bekende Nederlandse Sinti-muzikantenfamilie komen.
Tsjawo Adell is neemt de solo’s en melodieën voor zijn rekening en zwiert gracieus over de hals van zijn Manouche gitaar, zo eentje met een klankgat in de vorm van hoofdletter D. Moro Adell begeleid zijn broer alsof zijn leven er vanaf hangt. Hij speelt slaggitaar op een Maccaferri met een “petite bouche”, zo’n gitaar met een klein ovaal klankgat.

Om het trio compleet te maken, beroerd Janusch Hallema met zichtbaar plezier de snaren van zijn contrabas en legt daarmee het fundament voor dit Gyspy Trio dat de Django traditie eert maar ook flirt met muziek die zijn oorsprong vind in andere tradities.

Op Maandag 10 Oktober zal het Adell Trio eenmalig het Adell Kwartet zijn
Bart Oostindie heet u welkom op maandag 10 oktober in het Pitboel Theater voor een avond Jazz.

Een heerlijke avond uit in een klein en gezellig theater

Pitboel Theater, het leukste en kleinste theater van Sittard. Wekelijks vinden er diverse voorstellingen plaats, zoals cabaret, muziek, toneel en ons eigen kinder theater Pien, Puk & Co. Daarnaast is Pitboel Theater de thuis basis van Pitboel Art School. Meer weten? Bekijk onze website of beter nog, kom een keer kijken… Klik hier voor het Programma Pitboel Theater oktober en november 202. Toneelles en musicalles volg je natuurlijk bij Pitboel Art School. Het leukste theater van Sittard. Welkom bij Pitboel Theater

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Loop een vrijblijvend naar binnen en neem eens een kijkje.

 

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Telefoon: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Recente berichten

Ga naar de bovenkant