Moonshine Whiskey – Roots muziek

Laden Evenementen

Moonshine Whiskey – Roots muziek

De negen muzikanten van Moonshine Whiskey spelen graag op straat en dan het liefst in het zonnige voorjaar in de binnenstad van Parijs. Maar Theater Karroessel is een uitstekend alternatief voor hun aanstekelijke roots-muziek. Denk daarbij aan nummers van The Wood Brothers, Ryan Adams, The Dixie Chicks, Kate Bush en Bob Dylan. De leden van dit Moonshine Whiskey project spelen daarnaast ook allemaal in andere projecten. Bijvoorbeeld in het Limburgse ‘Alles Geit Plat’- collectief en Tribute projecten (John Denver, Van Morrison, Neil Young), en The Hot Buskers. Gezellige akoestische straatmuziek, vanavond in ons theater.

Ruud Gijsen – Kristy Hollands – Teun Truijen – Winand Bijlmakers – Joep Larue – Harm van de Mortel – Camiel Deelen – Rob Truijen – René Bijlmakers

https://www.moonshinewhiskey.nl/

https://www.facebook.com/Moonshine-Whiskey-1519092638411443

Direct tickets kopen klik hier

Theater Karroessel, een culturele parel in hartje Geleen

Al meer dan 26 jaar is deze bijzondere plek een uitvalsbasis voor de minnende cultuur liefhebber. Maar als we het over Theater Karroessel hebben, kennen veel inwoners deze culturele parel helaas nog niet, een echte culturele broedplaats.

De Karroessel is een kleinschalig en gezellig theater met een eigen poppodium in hartje Geleen. Het is een gastvrije en toegankelijke locatie voor iedereen die van cultuur houdt. Wij werken met circa 50 enthousiaste vrijwilligers – het voelt echt als familie – om zowel de performer als onze gasten een mooie avond te bezorgen. Hier vinden geen dure, grote acts plaats, maar wij richten ons juist op beginnende professionals. Wij willen onze bezoekers raken, laten lachen, verwonderen en verrijken. En het liefst nog inspireren om zelf ook cultureel actief te zijn of te worden. Want cultuur verbindt, verbroedert en maakt mensen een stukje gelukkiger. En dat komt het leefklimaat van onze stad zeker ten goede.

Ons culturele aanbod is heel breed: van poëzie, cabaret, stand up comedians tot klassieke luisterlezingen. Van popmuziek, toneel tot danstheater en jeugdtheater. Deze mix draagt ertoe bij dat ons aanbod heel gevarieerd is. Onze vaste gasten weten ons goed te vinden. Het intieme theatercafé is bovendien een plek waar bezoekers en kunstbeoefenaars elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten tijdens de ontvangst of afterparty.

Maar we bieden niet alleen een podium voor cultuurbeoefenaars. We willen ook een broed- en werkplaats zijn voor nieuw talent en creatievelingen op allerlei gebied, Dat willen we steeds meer intensiveren en verbreden. Theater Karroessel ondersteunt hen daarbij met haar kennis, ervaring en interne mogelijkheden. Onze deur staat wagenwijd open voor creatieve geesten en bij Theater Karroessel kunnen ze vrijelijk werken aan hun creativiteit. Het is hier een herkenbare plek waar het bruist van de activiteit, energie en gezelligheid.

Programma
Wij organiseren ongeveer 50 voorstellingen per jaar. De voorstellingen bieden we tegen een zo laag mogelijke entreeprijs aan, want we willen namelijk zoveel mogelijk mensen van de bijzondere voorstellingen laten genieten. Het is een mix van gezellig uitgaan en beleven. Kijk hier voor het totale programma.

Theater Karroessel draait volledig op vrijwilligers en ook dat maakt het theater uniek in zijn soort. Wij heten eenieder welkom om ons theater te ontdekken.

Een heerlijke avond uit in een klein en gezellig theater

Vrijwilligers gezocht

Theater Karroessel vaart op vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar extra handen. We hebben ook behoefte aan vrijwilligers die licht en geluid kunnen regelen. Heb je nog geen ervaring maar ben je enthousiast, technisch aangelegd en wil je een interne opleiding volgen? Wil je ons team komen versterken en is cultuur je drijfveer en creativiteit je passie? Neem dan contact met ons op.

Theater Karroessel
Jupiterstraat 35
6161 XD Geleen
www.karroessel.nl

 

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Telefoon: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Recente berichten

Ga naar de bovenkant