Bokkerieje

Home » Evenementen » Bokkerieje
Laden Evenementen

BELEEF 30 JAAR BOKKERIEJE OP 29 MEI 2022!

In 2022 bestaat Bokkerieje 30 jaar! Wij heten u van harte welkom tijdens het tofste fietsevenement van Belgisch- en Nederlands Limburg.

Inmiddels staat de zomer voor de deur en lonkt na alle COVID perikelen de “vrijheid”. Op de laatste zondag van de maand Mei zou traditiegetrouw al bijna 30 jaar Bokkerieje plaatvinden. In onze nieuwsbrief van eind december 2020 informeerden we u dat Bokkerieje 2021 verplaatst werd naar 22 augustus 2021. Onlangs heeft de commissie Bokkerieje Rotaryclub Maaseik, in samenspraak met de verenigingen die de bokkenstallen uitbaten, vrijwilligers en andere betrokkenen, besloten Bokkerieje 2021 geen doorgang te laten vinden en het evenement definitief te verplaatsen naar onze traditionele laatste zondag in mei t.w. 29 mei 2022. Deze beslissing is gebaseerd op de vele onzekerheden die COVID de komende maanden nog met zich mee zal brengen. . Ondanks dat de ontwikkelingen in deze de goede kant uitgaan zijn we van mening dat er teveel factoren zijn die een succesvolle editie van Bokkerieje in augustus van dit jaar in de weg staan. Een moeilijk besluit om te nemen! Dit zowel naar u als trouwe deelnemers aan ons jaarlijks fietsevenement alsmede ook naar de talrijke sociale doelen die rekenen op onze financiële steun uit de geldelijke opbrengsten van ons fietsevenement. We gaan ervan uit dat we dit in 2022 meer als goed kunnen maken. De commissie Bokkerieje, Rotaryclub Maaseik, de bokkenstallen en tal van vrijwilligers hopen u dan ook volgend jaar op zondag 29 mei 2022 weer te mogen begroeten op onze 30ste editie van Bokkerieje. Noteer u deze datum alvast in uw fietsagenda. Met U maken we er dan samen een groot feest van. Wij wensen u voor de komende maanden veel “vrijheid” geniet ervan en laten we elkaar weer ontmoeten op zondag 29 mei 2022!

Proef van de gezellige sfeer, van de natuur en de buitenlucht

Wist u dat uw deelnamebedrag GEHEEL TEN GOEDE KOMT aan de diverse Goede Doelen? En het leuke is dat u dit jaar zelf beslist welk Goed Doel uw 4 euro in ontvangst mag nemen. Bij inschrijving kunt u dit namelijk zelf aangeven! Goed geregeld toch?

Houd onze facebookpagina en de website goed in de gaten.
U kunt vanaf 08.00 uur vertrekken bij een Bokkenstal van uw keuze!

Tijdens de bijzondere en bewegwijzerde fietstochten ontdekt u de mooiste dorpjes, wetenswaardigheden, monumenten en een prachtig natuurlandschap, terwijl u fietst in het spoor van de befaamde Bokkenrijders. U heeft volop keuze uit de verschillende fietsroutes die aangeboden worden. Bovendien staan langs de routes gezellige Bokkenstallen opgesteld waar u zich kunt inschrijven of waar u even kunt uitblazen. Natuurlijk staat een verkoelend streekbiertje of een plaatselijk gerecht voor u klaar. En… de muzikale omlijsting zorgt voor de rest.

 

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Recente berichten

Ga naar de bovenkant